marți, 31 martie 2009

Houston, we have a problem!

Ne-a placut si nu ne mai place!:(( De apa si de balaceala este vorba!
Ora baii a devenit aproape un calvar!

Cu Maia terminam repede...se balaceste, rade, ne jucam, o sapunim si gata, tusti afara! La Bia insa e problema! Pana acum 2 saptamani ii placea si ei...la fel balaceala si joaca! Acum, tipete si tremurici! Nu mai vrea in apa si pace!

Oare ce-i de facut? Am luat-o si cu cantecele, am pus-o si in fundulet (sta in suportul special de cada), i-am pus jucarioare, am pus-o si impreuna cu Maia, degeaba!

Ce sa facem sa nu-i mai fie frica de apa? A mai patit-o cineva? Ceva sugestii, propuneri?


In foto, este Bia la 10 luni cand ii placea sa se balaceasca!

8 comentarii:

  1. Încearcă să îi dai duşul să se joace cu el. Matei e extrem de încântat de el. Aproape că nu i-l mai putem lua la final. Şi pune-o în apă puţină. Până se împrietenesc la loc.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am patit=o cu spalatul pe cap. un an a fost chinul de pe lume. urlete, tipete, tot repertoriul... acum, a crescut si chiar ii place... ideea e ca intelege ce i se intampla, cred...

    vorbeste-i cat mai mult, si incearca sa le pui pe amandoua in baita impreuna... reteta nu exista din pacate si am auzit multi parinti in situatia ta... dintr-odata, fara motiv...

    vestea buna e ca va trece, candva

    RăspundețiȘtergere
  3. BUna! Vezi ceea ce o sperie?!?. Ioana mea a avut cateva zile de plnset deoarece s-a speriat de dus.Dupa ce i-am aratat cum functioneaza a incetat. Poate a cazut in cada, s-a speriat de ceva.
    In general le este frica din primul moment.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Raluca: De dus ii e si mai mult frica! Maia intradevar se distreaza cand punem dusul pe ea.

    @Bogdana: le-am pus deja pe amandoua dar n-au facut decat sa planga impreuna! Sa fi vazut atunci distractie cu 2 pupeze urland in cada! Pe care s-o scoatem prima, cine sa tina prosopul cine copiii...ne-ar mai fi trebuit 4 maini! ufff
    oricum, vorba ta, sper sa treaca...curand!:)

    @Gabriela: chiar de dus se sperie! dar mi-a venit o idee, s-o bag in cada fara apa si s-o las pe ea sa porneasca apa si sa tina dusul! Nu stiu incercam toate posibilitatile!
    Multumiri

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi inca nu am ajuns la astfel de experiente si eu cred ca ar fi o idee sa o pui in cada fara sa dai drumul la apa...doar asa in joaca. Poate si peste zi imbracata ca sa isi dea seama ca nu e nici un pericol.

    RăspundețiȘtergere
  6. i-a facut sotul meu odata baita si i-a pus apa cam fierbinte..si din fundulet s-a intors cu capul in jos si a mai luat si-o gura de apa...nu stiam de ce plange la baita o data, de doua ori asa ca i-am facut de atunci apa lui tati si l-am luat cu incetisorul, i-am distras atentia si si-a revenit repede..

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca vei gasi o reteta de la altii,ce functioneaza la unii nu merge la altii,doar voi puteti afla raspunsul aveti materialul in fata....punetiva in locul ei simntiti ca ea,si veti gasi raspunsul

    RăspundețiȘtergere

Comentarii aici