Ingrediente: 400 g branza de vaci, 2 oua, 7 linguri faina, 2 linguri gris, 2 linguri zahar, 1 pliculet zahar vanilat, bicarbonat stins cu lamaie, sare, coaja rasa de lamaie.
Toate ingredientele se mixeaza:
Gogoselele se pun la prajit in ulei incins: Dupa rumenire si scot pe un servetel pentru a se scurge uleiul:Se servesc cu smantana si dulceata:
Precizez ca nu este desertul ideal pentru un copil, fiind prajiti, dar exista si varianta de papanasi fierti. Incercam data viitoare!
Heeeei,, nu-i corect! Adica ai poftit la salata mea si nu ai luat? Ca nu ai lasat urme pe-acolo:).
RăspundețiȘtergereCat despre papanasii tai...hm, tu ai citit postul meu in care ziceam ca am dat jos un calup de 5 kg? Esti invidioasa si vrei sa ma faci sa le pun la loc :))) In we fac si eu papanasi! Pupici
Sunt convinsa ca salata ta a fost excelenta, dar si papanasiimei au fost deliciosi...mai ales pt. prima incercare. Iti doresc sa-ti iasa buni si tie! Pupam
RăspundețiȘtergereYou made me hungry with this snaps :)
RăspundețiȘtergereMmmm, cred ca sunt deliciosi!
RăspundețiȘtergereDupa cum spune o jucarie de-a lui Vlad: "Iubesc prajiturile!"
Papanasii prajiti sunt extrem de usor de facut. Daca vrei varianta mea mai simpluta: 250 g branzica, un ou, trei linguri de faina si coaja rasa de la o lamaie. Unii mai pun si un pic de rom. Ies super !!!
RăspundețiȘtergereMai e varianta de papanasi fierti, putin mai complicata...
PS Imi place blogul tau si iti indragesc fetitele. Eu am un baietel de 3 ani si jumatate si o fetita de 3 luni. Sunt din Arad