joi, 12 martie 2009

Catelusul vorbitor!


De cateva zile, in ograda noastra de animalute colorate a mai aparut un exemplar de plus! Dar nu este chiar orice animalut, este un catel vorbitor, si inca de limba romana! O fi preferatul fetelor pentru ca este cea mai recenta jucarie, dar cu siguranta este si cea mai haioasa si educationala in acelasi timp!

Catelul nostru, pe nume "cutu ham-ham", canta, spune anumite parti ale corpului, ABC-ul, culori, face declaratii de iubire si se gadila! Tot ce trebuie sa faci, este doar sa-l apesi pe labute, nas si ureche.
Fetele sunt incantate de noul partener de joaca!

7 comentarii:

  1. nu mai stiu unde am mai scris, dar cutu asta ham ham sa stii ca vorbeste neintrebat, cand ti-e lumea mai draga! adica ma trezesc cu el pe la 12 noaptea spunand "nas rosu" si imediat dupa "hapciu"...

    asa ca atentie mare, opriti-l seara, ca sa nu aveti surprize...

    fratele lui englez nu face asa ceva... nici nu ma mira :)

    RăspundețiȘtergere
  2. e adevarat Bogdana!:)) al nostru nu zice nas rosu decat daca-l apesi pe nasuc, dar neintrebat zice "Stai, te vaaaad!" Iti dai seama ce m-am speriat prima data!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa reunim familiile, vin si eu cu un catel italian, identic cu cel din poza. Face exact ce spuneai mai sus ... si da, porneste si el de unul singur ... Este preferatul fetei mele, il iubeste, il imbratiseaza, il pupa ...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Laura: m-a bufnit rasul instantaneu cand am citit ce zice catelul tau! Cred ca-mi statea inima sa-l aud noaptea in casa :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @abramburika: si fetele mele il imbratiseaza si-l pupa...ceea ce nu se intampla cu si celelalte jucarii!
    @Ruxel: mi-a stat inima o clipa, mai ales ca nu-l apasasem pe nimic!!! noroc ca era zi!:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Laura: ai niste premii de ridicat de pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai convins, achizitionez si eu un catel vorbitor!

    RăspundețiȘtergere

Comentarii aici