vineri, 23 octombrie 2009

Stari febrile

Ne-am "distrat" toata noaptea cu febra 39.2, cu nurofen, supozitoare de novocalmin si sosete cu otet! Si imaginati-va totul la dublu! Plansete si miorlaieli, paloare si blegeala...asa arata tabloul zilei de astazi.
Dupa-amiaza vizitam si pediatra si sper ca vestile sa nu fie din cele mai rele!
Sa ne reauzim cu bine!

9 comentarii:

  1. Ufff! Sanatate multa micutelor! Imi imaginez cat de greu trebuie sa va fie! Tinem pumnii sa treaca repede si cat mai usor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare ati luat-o de la noi? Ma gandesc ca au trecut cam multe zile de atunci ... O sa ma interesez care e "incubatia". Of, imi pare tare rau si ma simt cu musca pe caciula, iti dai seama. Va urez sanatate multa, multa. Daca aveti aceeasi viroza nu e foarte, foarte nasol, adica trece destul de repede. Noi suntem deja ok. De alataieri n-a mai facut Rayan febra, dar de tusit tot tuseste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, stai linistita, nu cred c-au luat-o de la voi! De 2 zile au febra, asa ca de azi sunt pe antibiotic. De tusit, tusesc doar de vreo 3 ori pe zi, sec! Multumim si bine ca la voi incepe sa iasa soarele!

    RăspundețiȘtergere
  4. offff!
    si la noi e treaba la patrat!
    nu mai tusim asa de rau!
    o sa fie bine!
    sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aualeu, imi pare tare rau! Sa va faceti bine repede.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim. Multa sanatate si piticilor vostri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Off, nu suntem mai bine, doar ca am scapat de febra, dar continuam cu o tuse magareasca, cu apatie si cu lipsa totala a poftei de mancare!:( Multumim si sper ca macar voi sunteti ok! Va pupam.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii aici