vineri, 17 decembrie 2010

intamplari cu Maia si Bia

Am venit acasa si am gasit un tata zgribulit si infrigurat. Motivul? Cei doi ingerasi de copilasi, asa in joaca, l-au inchis pe tati pe balcon si l-au tinut acolo vreo ora, seara, la 0 grade, imbracat evident, subtire.
Cum a reusit totusi sa intre in casa dupa multe tipete si rugaminti? Eh, tot prin bunavointa celor doua mimoze, care timp de o ora s-au tot jucat, l-au tot ignorat pe tati care facea semne disperate din balcon si in cele din urma au stat sa asculte si indicatiile lui de eliberare.

Asta a fost doar una din multele ispravi ale celor doua fete cucuiete.
Si una din cele mai mari realizari ale acestui sfasit de an, este ca Bianca a renuntat la suzeta definitiv. A renuntat este impropriu spus, povestea e ca a venit un gu-gu (porumbel) rau care a luat suzeta de pe masa si-a plecat cu ea in cioc. E clar ca acel gu-gu nu se mai intoarce, iar suzeta nu mai apare...in vecii vecilor, Amin!
A fost mai usor decat speram, mai plange dupa ea cand se vede in poze cu suzi in gurita, dar revenim iar la povestea cu gu-gul rau si uita.
Are deja 2 saptamani de cand ii vad si eu fatza in intregime, cu tot cu gura!:) Si parca a inceput sa vorbeasca si mai mult...de fapt asta a fost principalul motiv pentru care am decis ca e momentul sa scoatem suzi din peisaj.
Pentru la anul avem deja planuri marete...alte renuntari, multe castiguri! Sper sa coopereze mai bine decat pana acum.

2 comentarii:

  1. In sfarsit mai aud si eu despre voi cate ceva! Mi-e dor de voi si mi-ar placea sa ne mai vedem.
    Tot e bine ca l-au eliberat pe tatic in cele din urma si ca au ascultat instructiunile.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii aici