marți, 12 ianuarie 2010

Ne vaccinam sau nu ne vaccinam?

Asta e intrebarea!
De cand cu isteria imunizarii, sunt in mare dilema. Am prieteni si pro si contra vaccinarii, insa nu e nici unul ferm convins c-a ales varianta cea mai potrivita. Ma intreb daca e mai eficient vaccinul sau poate e de ajuns o alimentatie bogata in fructe si legume si alte suplimente sub forma de pilule.
Alegerea voastra care este si de ce?
Atasez un link cu declaratia unui microbiolog despre gripa porcina. http://www.trilulilu.ro/eusiatat/75ea72d6bed8fe
Ascultati si va-ngroziti!

3 comentarii:

  1. Eu nu ma vaccinez. Nici sotul. Nici parintii mei. Socrul meu s-a vaccinat aseara. Soacra-mea asteapta raspunsul dr. de familie, dar cred ca ar vrea sa se vaccineze. Cam asta e tabloul.
    Eu una prefer sa ma "vaccinez" zilnic cu suc de grepf, lamie si portocala, cu kiwi si multa Vit C. Ma bate gandul sa incerc si un complex de vitamine, asa, ca face bine oricum...Fetei ii dau zilnicOscillo, suc de fructe stors proaspat, lamaie si un imunostimulator de genul Viusid sau Spetilin (ca oricum e micuta si poate ii face pofta de mancare).
    La nevoie ma tratez cu paracetamol, nurofen, frectie, tantum verde, etc. Cam asta e planul meu de bataie deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu m-am vaccinat, nu am vaccinat nici copiii si nici nu o voi face vreodata. La cat de muciosi am fost cu totii, pe rand si deodata, in iarna asta sunt convinsa ca am avut gripa porcina cu totii. Asadar sunt convinsa ca ne-am imunizat deja. Si daca nu am fi fost deja bolnavi, tot nu as fi vaccinat pe nimeni si nu m-as fi vaccinat, asa cum nu am facut-o in nici un an.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, cred c-o sa va urmam exemplul si ne vom imuniza cu diferite alte surse de vitamine. Le-am dat fetelor Septilin pana cum si bat in lemn, sunt bine pana acum!:)

    RăspundețiȘtergere

Comentarii aici