marți, 23 martie 2010

Palmieri cu scortisoara si nuca

Nici o zi fara ceva dulce. E bine, e rau, cert e ca-mi face mare placere sa experimentez retete noi si usor de facut (nu ma bag la chestii complicate). Inca o data ii multumesc Laurei pentru ideea grozava. Reteta o gasiti aici. In plus am mai adaugat si nuca pisata.

Serviti, va rog, merg la cafeaua de dimineata!

duminică, 21 martie 2010

Chinezeasca e mai buna!

De la o vreme facem fite la mancare, o zi mananca una, o zi cealalta, s-au vorbit sa faca cu schimbul si sa ma scoata pe mine din minti! Am ajuns sa gatesc cate 3-4 feluri de mancare ca sa aiba printesele de unde alege...si tot degeaba! Mai nou sar peste masa de pranz, spre disperarea mea!
Dar, pentru ca vorbeam de fite, pilaful meu nu mai este bun, in schimb orezul cu legume de la Chopstix este la mare cautare. Imaginile sunt graitoare. Si in general, tot ce e de la altul e muult mai bun!

marți, 9 martie 2010

Clipe magice

Castigatoarea concursului "Clipe magice" initiat de Ziarul Copiiilor si sponsorizat de Mabi Boutique Studio a venit special la Bucuresti, impreuna cu cei 2 copii, Maria si Radu, pentru a participa la sedinta foto castigata. Nu stiu cum a fost pentru ei, dar pentru mine a fost o experienta extraordinara! Mai jos sunt cateva fotografii cu Maria, Cristina si Radu, iar pe http://www.mabistudio.ro/ mai sunt alte cateva.




joi, 4 martie 2010

de 2 ani in 4!

La multi ani iubitele mele!
Mai jos sunt cateva poze de la birthday party. S-au distrat impreuna cu Sara, Maria si Vladut. :)