vineri, 23 octombrie 2009

Stari febrile

Ne-am "distrat" toata noaptea cu febra 39.2, cu nurofen, supozitoare de novocalmin si sosete cu otet! Si imaginati-va totul la dublu! Plansete si miorlaieli, paloare si blegeala...asa arata tabloul zilei de astazi.
Dupa-amiaza vizitam si pediatra si sper ca vestile sa nu fie din cele mai rele!
Sa ne reauzim cu bine!

marți, 20 octombrie 2009

Semnal de alarma

Vreau de mult timp sa sesizez indiferenta si inconstienta unor mamici, dar acum s-a ivit un moment potrivit pentru a trage un semnal de alarma, dar total nefericit in acelasi timp.
Sunt multe mamici, care nu constientizeaza gravitatea bolii copilului ei; adica daca e bolnava odrasla ei, de ce n-ar fi si a alteia!
Prietena mea are un baietel de doar 3 saptamani care in acest moment sta pe un patut de spital, cu varicela, plin de bube si cu perfuzii. De ce? Pentru ca o ruda, a "binevoit" sa-i faca vizite nou-nascutului, de vreo 3 ori intr-o saptamana, fara sa spuna ca fetita ei, e acasa cu varicela.
Mi se pare o lipsa de responsabilitate si o inconstienta greu de imaginat!
Dupa ce, ca la tot pasul bantuie virusi de tot felul, iar copiii nostri sunt sensibili, avand sistemul imunitar inca scazut, sa mai dai si peste astfel de mame, care nu stiu din ce motiv, poate necunoastere sau indiferenta sau nepasare sau cum vreti voi sa-i mai ziceti, isi expun proprii copii sau si mai rau, pe ai altora la diverse boli, care pentru un bebelus pot fi chiar fatale .
Semnalul ar fi sa avem curajul si deschiderea sa vorbim cu aceste mame, daca intalnim cazuri de acest gen, si sa le explicam unde gresesc! Sanatatea copiiilor nostri sta si in mainile noastre!
Sanatate maxima tuturor!

duminică, 18 octombrie 2009

continuare...actiune la Verde Cafe



























Mafia mamicilor la Verde Cafe

Prima intalnire a mafiei la care participam! Recunosc ca nu ma asteptam sa ne simtim atat de bine, atat eu, cat si piticele mele. Multumesc Adei pentru initiativele ei , precum si celorlalte mamici care vin cu drag la astfel de intalniri. Multumim pentru cadourile de la Happy-Bella. De asemenea, multumim pentru delicioasele muffins cu care s-au delectat fetele mele. N-o mai lungesc, si mai bine las imaginile de mai jos sa vorbeasca:





























va urma...