marți, 31 martie 2009

Houston, we have a problem!

Ne-a placut si nu ne mai place!:(( De apa si de balaceala este vorba!
Ora baii a devenit aproape un calvar!

Cu Maia terminam repede...se balaceste, rade, ne jucam, o sapunim si gata, tusti afara! La Bia insa e problema! Pana acum 2 saptamani ii placea si ei...la fel balaceala si joaca! Acum, tipete si tremurici! Nu mai vrea in apa si pace!

Oare ce-i de facut? Am luat-o si cu cantecele, am pus-o si in fundulet (sta in suportul special de cada), i-am pus jucarioare, am pus-o si impreuna cu Maia, degeaba!

Ce sa facem sa nu-i mai fie frica de apa? A mai patit-o cineva? Ceva sugestii, propuneri?


In foto, este Bia la 10 luni cand ii placea sa se balaceasca!

Premiu

Suntem din nou premiante! Ii multumim lui Ruxel pentru aceasta frumoasa surpriza si ne face placere sa inmanam mai departe premiul Georgianei si Ralucai.


Toate cele bune!

vineri, 27 martie 2009

Evoluam

Iata-ne! Asteptam de mult timp acest moment, sa pot merge cu fetele de manute! Nici nu stiu cand a trecut 1 an! Parca ieri erau de lungimea antebratului si le tineam pe-o mana sa bea lapte!
Acum astept cu nerabdare sa le dau drumul si s-o ia singure din loc! Incet incet, puiul de om se face mare. Cu siguranta o sa-mi amintesc de acest moment, cand n-o sa le mai pot opri din alergatura!:))

marți, 24 martie 2009

Prinse-n fapt!

Erau cuminti nevoie mare, nu scoteau nici un sunet, doar ca trageau de catel, incercand sa-l dezbrace! :))

sâmbătă, 21 martie 2009

Prieteni adevarati!

Specie pe cale de disparitie! Oare de ce in ziua de azi este tot mai greu sa-ti tii prietenii aproape? Oare de ce interesul ajunge mai presus de orice? Oare de ce in momentul in care apare o schimbare in viata ta, cum ar fi aparitia unui copil, oamenii tind sa stea mai la distanta? Mi-am pus de multe ori aceste intrebari, dar sincera sa fiu, inca nu sunt lamurita care este raspunsul cel mai aproape de adevar!
Inainte sa devin mama aveam cativa buni prieteni. In prezent lucrurile stau diferit, cel putin asta este perceptia mea! Si culmea, eu am ramas aceeasi, desi sunt mama si-au aparut alte responsabilitati si prioritati in viata mea, ca prietena sunt neschimbata, intotdeauna dornica de o intrevedere sau o discutie cu prietenii mei!
Si totusi ce s-a intamplat? Cativa prieteni vechi au ramas aproape, unii s-au indepartat, si din fericire mi-am facut altii noi!
Le multumesc prietenilor vechi care mi-au demonstrat in timp ca sunt adevarati, iar prietenul nu doar la nevoie se cunoaste, si le multumesc prietenilor noi, care s-au indreptat spre mine, iar eu spre ei, intalnindu-ne la jumatate si cunoscandu-ne asa cum suntem cu copil, cu catel, cu purcel si cu ce alte animalute mai avem prin casa!
Raman cei care deschid umbrela de la primul strop de ploaie, cei care se rufugiaza la prima adiere de vant! Sunt “prietenii” care te pot inlocui in clipa in care ai lipsit la un apel, nu sunt, de fapt, prietenii pe care tu-i credeai adevarati!
Raman deschisa ca intotdeauna si fericita pentru ceea ce am si nu voi pierde niciodata: iubirea neconditionata si prietenia adevarata a copiiilor si a familiei mele!


Candva, as vrea sa revin cu un alt post despre prietenie si familie...mai sunt multe de spus!

luni, 16 martie 2009

Sa-l votam pe Brancusi!

Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.
BRANCUSI era pe locul 2 (doi) la 300 (trei sute) de voturi distanta de Picasso, dar a fost depunctat cu 2000 puncte, initial pe motiv ca nu era votat masiv din Romania .
Trimite link-ul la toti prietenii. Voteaza si TU!
Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI. (acum e pe locul 57 si inca mai poate fi salvat)
http://www.saatchi-gallery.co.uk/times_200/main.php

duminică, 15 martie 2009

Premii

Wow, ce surpriza placuta! Ruxel m-a premiat, iar dovada sunt pozele de mai jos! Sunt tare bucuroasa! Iti multumesc Ruxel!
La randul meu, ofer aceste premii, cu mare drag Georgianei, lui Ema si Bogdanei (chiar daca le-a mai primit si din alta parte)!

joi, 12 martie 2009

Catelusul vorbitor!


De cateva zile, in ograda noastra de animalute colorate a mai aparut un exemplar de plus! Dar nu este chiar orice animalut, este un catel vorbitor, si inca de limba romana! O fi preferatul fetelor pentru ca este cea mai recenta jucarie, dar cu siguranta este si cea mai haioasa si educationala in acelasi timp!

Catelul nostru, pe nume "cutu ham-ham", canta, spune anumite parti ale corpului, ABC-ul, culori, face declaratii de iubire si se gadila! Tot ce trebuie sa faci, este doar sa-l apesi pe labute, nas si ureche.
Fetele sunt incantate de noul partener de joaca!

joi, 5 martie 2009

Primii papanasi - reteta improvizata!

Daca ieri pofteam la salata boeuf facuta de Ruxel, m-am gandit sa va indulcesc si eu azi cu papanasii mei. Este prima incercare, reteta fiind o combinatie a ceea ce am mai citit pe net!
Ingrediente: 400 g branza de vaci, 2 oua, 7 linguri faina, 2 linguri gris, 2 linguri zahar, 1 pliculet zahar vanilat, bicarbonat stins cu lamaie, sare, coaja rasa de lamaie.

Toate ingredientele se mixeaza:

Gogoselele se pun la prajit in ulei incins: Dupa rumenire si scot pe un servetel pentru a se scurge uleiul:Se servesc cu smantana si dulceata:
Mmmm, chiar sunt gustosi; sigur mai repet figura! Pofta buna!
Precizez ca nu este desertul ideal pentru un copil, fiind prajiti, dar exista si varianta de papanasi fierti. Incercam data viitoare!

miercuri, 4 martie 2009

La multi ani Maia! La multi ani Bianca!

La multi ani, printesele mele! A fost cel mai frumos an din viata mea. Abia-i astept pe urmatorii!Va iubeste mami!



duminică, 1 martie 2009

1 Martie

Dragi mamici, domnisorici,
Fete mari sau fete mici,
Sa aveti o primavara frumoasa!
Cu multe multe flori pe masa.
Martisorul a venit,
Si pe iarna a pacalit!
Azi a fost o zi cu soare,
Si cu funde rosii-albe!
Asta-i tot ce-am incropit,
Noapte buna si-un pupic!

Pentru toate mamicile si fetele lor, un martisor din partea noastra!